Soy un perdedor, I'm a loser baby

Fredag: Hade bara två lektioner för att jag och Emelie vart tvungna att dra (med min väska som väger  9487314 kilo) till tågstationen för att åka till Sundsvall med teatergruppen. Det var verkligen kul på tåget believe it or not. Tror att hela tåget störde sig på vår grupp av teaterapor. När vi var i Sundsvall lämnade vi våra grejer på vandrarhemmet och åt på Bite Line: Amerikansk kedja, vi åt tacos, pizza osv och sen hade vi en timmes fritid. OH GOD, vad vi var beroende av hemma kväll. Jag, Hugo, Greta och Izabella satt vid fontänen och så blev det världens äventyr som fick oss att springa några meter. Blir lite elakt om jag skriver vad det var för människa som kom... Vi såg en teaterföreställning och på kvällen pratade vi till två dagen efter.
.
Lördag: Tydligen så snarkar jag så de andra jag delade rum med fick sova lite extra. Anyway, det var vår tur att spela teater, jisses vad nervös jag blev. Jag tror att alla vart sjukt nervösa! Till slut gick det faktiskt bra! Fick en massa applåder och en t-shirt! Runt lunch gick jag & några andra till New Yorker och dog lite halvt, blev förälskad i affären! Vi kollade på en massa andra teaterföreställningar och sen gick vi hem till vandrarhemmet! Alla fixade sig inför...
.
Lördagskväll: Det var en seg början innan själva grejen började pga en oseriös Ada som skämmer ut sig inför hela Gävle för en viss video... Man pratade ju lite med vissa men det var  ju inte världens mysigaste stämning men när det var dags att äta blev jag nästan gråtfärdig av glädje! DET VAR HARRY POTTER TEMA FÖRFAN!! Vi var uppdelad i husar (Gryffindor här, såklart) och maten var helt fantastisk! Har aldrig haft godare sallad än där! Iaf, när maten var slut blev man uppdelat i grupper och vi skulle gissa vilken person det var som mördade i Hogwarts. Vi fick fråga Harry, Dumbledore osv och göra en massa utmaningar för att få ledtrådar. Min grupp vann ju inte men vi var ändå bäst in my heart! Jag skaffade muskler genom att bära runt Greta överallt och förlorade minst två kilo genom att dansa. Det var 'disko' efter Harry Potter saken och snacka om hur jävla kul det var! Grease, 90-talet, Waka Waka etc, alla låtar blev man skit glad av! Jag sjöng lite kareoke på sidan om (EHEHE), Mr Brightside av The Killers! Vi gick hem runt ett och jag var tvungen att krama alla och jag var superglad!
Söndag: Packade och kollade på de sista teaterföräställningarna, inte så mycket att säga. Jag köpte skor från New Yorker och gick runt stan med några ett tag! Många grät den dagen, vissa för att det var sista gången alla skulle ses, vissa för att teatern var sorgligt. Det var bara ett rent röra för mig. Vi åt för sista gången i Sundsvall på Max, det var första gången jag kände ett lugn svepa över mig den helgen. Tågresan däremot bestod av ren flumm. Ledaren var tvungen att säga åt oss minst tio gånger. Jag kom hem trött, i ett rum som jag inte känner igen.


Idag: Reste mig upp runt 11 och tog bussen till musikalen. Var hängig men det funkade ändå, lärde mig en massa nya stämmor osv. Tog bussen hem direkt efter och mötade Hanna och Linnea. Vart en minipratstund och sen kom jag hem till den godaste middagen jag har någonsin fått sen mamma åkte. Just nu håller jag på att fixa mig innan jag ska till Paula och träffa mina godingar innan majbrasan! Au revoir!




Take my hand, take my whole life too

De senaste dagarna har jag fikat med två av de finaste hjärtan i min klass, Lisis på onsdag och Annis idag! Har bara haft det trevligt i skolan, går nästan för bra om man säger så... Enda minus är att jag har inte varit så fysisk aktiv... Anyway, imorgon åker jag till Sundsvall med Teatergruppen. WISH ME SOME GODDAMN LUCK!!

JAG KAN INTE ANDAS


Svar-ish

Anonym om Rather break my heart than yours:
vilken tumblr är de ifrån? :)

Svar: http://www.staypositive.me/, tack för att du frågade! Vill gärna veta vem du är, wonderful you!

Att lita på folk är mitt största brist


HOLY MOTHER OF GUACAMOLE

JAG TRÄFFADE FREDRIK LARSSON PÅ TÅGSTATIONEN , KÖPTE HANS SKIVA OCH VI PRATADE OM SAKER OMGOMGOMG
För de stackarna som inte vet vem han är, han är en känd youtubare som har släppt en album och han är känd för en massa medleys och en av medleysarna fick typ miljonermiljoner (20+ ?) visningar och blev känd på College Humor. Han är ju känd på alla sites som typ reddit, digg osv och han fick mig att fortsätta med mitt tvspelmissbruk (och även Angry Video Game Nerd) pga hans Video Game Songs medley. Han inspirerade mig att börja på gitarr och visade mig att även folk från Gävle kan bli något.


Inget mer bullshit.

Du är så himla älskad. Du är älskad av din tjej, av dina kompisar, din familj och den oviktigaste av allt, av mig. Som en vän förstås. Du betyder fortfarande mest i mitt liv, även fast du har lämnat mig som död för länge sen. I varje spektrum av ditt liv har du något att vara glad över, det hade jag med ett tag.
Jag hoppas att du vet hur det känns att förlora kontakt med personen man kunde prata om allt med. Den enda person man kan kontakta när som helst.
Jag kommer ihåg när du sa att jag var så himla viktigt för dig men bara inte viktigt. Vi pratade i minst 75 minuter när du sa det och det var inte ens vår längsta telefonsamtal. Det vi pratade vardagligen om var tyvärr begränsad, jag kunde inte få det jag ville egentligen prata om ur min mun. Varje gång jag såg dig i ögonen vågade jag aldrig säga något som kunde besvika dig. Det sista jag ville var att besvika dig, det var därför det var så svårt att låtsas att jag inte tyckte om dig när du ville göra saker den dagen hos dig. Jag visste ju inte att det var sista gången jag skulle genuint se dig igen.
Om jag bara visste att allt det där skulle hända. Om jag bara visste att den dåliga tajmingen påverkade så himla mycket.  Jag är ju inte viktigt. Mina känslor var ju inte viktiga.
Skit i vad du sa om att aldrig sluta prata med mig, bara för att du skaffade en annan tjej. Just det, du har ju sårat mig rejält två gånger redan. Alla mina vänner säger att jag ska sluta tänka på dig, lyssnade jag? Nej, absolut inte. Jag var tvungen att lyssna på mitt jävla magkänskla. Nu vet jag hur det känns att vara en dum tonåring som inte lyssnar på andra.
Äsch, nu ska jag sluta. Till slut kommer jag att skriva något hemsk om dig och du vet att jag kommer aldrig kunna förolämpa dig. Jag har ändå ganska mycket att tacka för.
Det enda jag vill få ut från att skriva det här är att bevisa för mig själv att alla dessa känslor var bara dumheter och den här obesvarade kärleken är mitt fel. Du frågade mig om jag var okej med detta och jag sa ja. Du sa att du inte var beredd på att ha ett förhållande så det var därför du inte försökte med mig (ironisk nog har du det nu). Det var jag som började, nu ska jag avsluta detta.
Don't get me wrong, jag har inget emot att du är äntligen glad. Jag är ju glad för eran skull men det betyder inte att jag ska förlora en vän pga det. Jag saknar dig som en vän.
By the way, om du läser detta (0% chans att du gör det men w/e) och vet att det här är till dig, skriv till mig på facebook. Jag vet att du inte är helt hjärtlös och ignorerar detta. Vi måste prata.

MJAHAHAH


Now my body fades behind a brass charade

Blir alltid så glad, varje gång något tråkigt/hemsk händer blir det sjukt mycket roligare framöver. Det känns som om hela mitt liv är en karma rollercoaster. Hela helgen var lite så, något negativ blir alltid positiv. Tror att jag är en alkaliskt batteri eller något! Här får ni en obligatorisk och onödig lista av saker som har hänt (med plus och minus)!
  1. Mamma åkte till filippinerna. -
  2. Hon och pappa håller på att shoppa jättemycket för mig. +
  3. Har bara ätit tårta och sötsaker pga släkten som kom hit. +
  4. Har inte tränat en enda gång. -
  5. Fick en skolavslutningsklänning av låtsasfarmor! +
  6. Var med Mari för första gången på ett tag och åt hennes tårta/kollade på film. +
  7. Blev tvungen att gå ifrån halva filmen. -
  8. Tappade bort spotifykvitton för ett halvår. -
  9. Måste ta ner min inspirationsvägg... -
  10. ... för att måla mitt rum/köpa möbler! +

Let me be the first to wish you the worst

Du heter: Ada Fermina Raposas Quiano
Smeknamn: Adis, Addah, Äda
Låt som när du är ledsen sörjer till?: spotifylistan = cry like a little bitch
Beroende av: att prokrastinera
Vad tror folk om dig?: De tror väl att jag är blyg, tråkig osv. Bitch please.
Stämmer det?: Lawl

Vad säger du för att imponera på någon?: Visar mina oexisterande muskler, bro
Brukar du skratta för dig själv?: ... ja. Någon måste ju skratta.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Jag är skitglad att brynäs förlorade! - Sus
Var bor du?: Sätra, Gävle
Trivs du där?: Lawl
Äger du några converse: Hade vita förr, var tvungen att lämna dem. Goodbye, my almost lover.
Sprit, cider, vin eller öl: I'm too good for that fuckery.
Brukar du bli för full: Vill ju ha kvar mina IQ. Ska bli Mensamedlem.
Vad har du för mobil operatör: Comviq
Är du allergisk mot något: Laktosintolerant, inte allergisk men intolerant
Har du haft sex idag: Hej jag heter afrodite och har sex varjedag. Ohyeah. Mhmm.
Hur svarar du i mobilen: Bonjour eller Halloj
Vem ringde du senast?: Mami
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Linda Risberg
Antal timmar sömn inatt: Elva, sköööönT
Sov du ensam: Lawl
Brukar du komma i tid: EHEHEHE
När mår du bra: När jag skrattar med andra/När jag läser en brabra bok/När jag gör något som andra säger att jag inte kan/När jag är med han
När blev du fotad senast: Under påsklovet, av Paula

Hur känner du dig nu: Avsläppnad och nyvaken
Vanligaste färg på dina kläder: Brun, vit & svart. Åh så tråkig.
Vad saknar du: Friskis & Svettis, jag skämtar inte ens
Hade du en bra kväll igår: Yesbox
Rakar du benen: Inte nu men under sommaren
När brukar du oftast gå och lägga dig: Från tio - halv tolv
Är du blyg?: Inte längre, nejjj. Fast jag pratar ju inte med folk jag ogillar.
Sysslar du med någon idrott: Lawl
Vill du hellre ha mail än brev: Neje, vad söt med brev!!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Njäää
Har du spytt offentligt: Ew nej
Är du nöjd med ditt liv: Har väl 4/5 av mitt liv kvar! Är nöjd med första femtedelen!
Är du bortskämd: Beror på...
Vad gör du i morgon: Imma be with mah bäst fwends, träna på friskis för första gången i 15 dagar
Vad är det värsta du vet?: Höjder, att tala inför en publik, att faila totalt och bli utskrattad
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka?: myyyycket, för mycket
Vilken kändis tycker du är en bra förebild?: Zooey Deschanel
Vad längtar du till?: Nästa fredag woopwoop!
Har du bra vänner och äkta vänskap?: Jao, det har jag väl
Vad använder du för shampoo?: Mamma byter alltid tbh
Vad är det finaste du fått?: En ipod touch av familjen och en dyr beatles kopp + poster av Linn
En speciell dag du minns: Klassdagen! Var ju i stockholmis med Claris, Annis, Lisis, Heddis, Cajsis osv!
Hur gammal är du: 15 going on 16
Tycker du om någon just nu: Jag skulle ljuga om jag sa nej
Du samlar på: tidningar! Typ Nylon, Style by, en massa från UK

Gröna eller röda äppeln: Att äta = röda, att dricka = gröna
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Inte någon jävel, inte längre..
Gillar du golf: Nonono
Vilken tid gick du upp idag: sju
Har du sovit i din egna säng inatt: Yeah
Har du strumpor på dig nu: Hihi ja
Är det okej att gråta: Jag gör det hela tiden så antagligen ja!
När grät du senast: Någon vecka sen
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Hälften till framtiden och hälften till mig!
Bär du glasögon eller linser: Ja! Fast inte just nu men jag har!
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nejnej
När går du upp ur sängen en helgmorgon: typ 8
Vill du gifta dig: Någon vacker dag
Vill du ha barn: Kanske, kanske
Solar du ofta:

Är du bra på att laga mat: Jag kan till och med fucka upp snabba nudlar...
Är du flygrädd: Nepp
Hur vig är du: Jag kan inte lifta upp mina ben.
Är du musikalisk?: Hej jag går i musikklass och går på både musikal och gitarr. Alltså, inte alls.
Vad dricker du helst när du är törstig: Jordgubbssaft eller Pina Colada
Vilken är din favoritglass: Mangosorbet
Tycker du om sushi: Love that shit
Vad äter du helst när du ser på film: Pringles
Bor dina föräldrar tillsammans: Inte ens i samma världsdel, dude
Har du tandläkarskräck: Nej, tycker att alla tandläkare är trevliga!
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Eftermiddagsmänniska??
Vilken ögonfärg har du: Brunigabrunabrun
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Emo jag säger ja
Biter du på naglarna: Inte längre
Röker eller snusar du: Vill jag dö tidigt? nej. Fast det är fint när andra gör det!
Har du skrivkramp nu: lawl

What amounts to a dream anymore?

Nu tänker jag berätta lite om en av de finaste dagarna jag har någonsin haft med klassen och vad jag gjorde.
  • Hade nationella som var lätt som en plätt.
  • Gick ut i vårsolen på rasten med några klasskompisar, sköntskönt.
  • Tog bussen med klassen till sthlm, vart helt taggad!
  • Alla var på bra humör, jag med.
  • Vann chips och kom trea i en musiktävling med min vän Clara på bussen.
  • Sjöng Katy Perry låtar skithögt med en grupp sköna människor.
  • Vandrade omkring Stockholms gator med Anna, Clara, Cajsa osvosv
  • Blev kär i alla killar på Hollister, snacka om atmosfär!
  • Deprimerade mig själv pga att jag hade inga pengar...
  • Tog en massa gratis tidningar och kataloger för att trösta mig själv.
  • Käkade på min favoritrestaurang, TGIFriday's!
  • Har aldrig haft sådär mycket kul på en restaurang, just saying.
  • Beställde chicken fingers, tre efterätter och fick andras matportioner.
  • Gick till någon lyxig teaterstället (Oskarsteater tror jag?) och kollade på Spamalot.
  • Skrattade ihjäl mig, verkligen!
  • Fick reda på att brynäs vann och hela klassen var tvungna att jubla tyst för att det hände under föräställningen.
  • Sov skönt på bussen. Både glad och mätt.
  • Blev väkt av Emmys manliga jubel. ''BRYNÄÄÄS SHALALALALA BRYNÄÄÄÄÄS''

Inspiration's call.

vintagewool:  (by Andrea Huemmer)

Rather break my heart than yours


Can't make you love me if you don't

PÅSKLOVET

Torsdag kväll - Måndag morgon:
Var i Gustavsfors (vid Norges gräns, strax under Karlstad) och firade påsk. Väldigt mysigt och för det mesta var det bara kul att slippa vardagen för en gångs skull.

Måndag eftermiddag: Var hos Joel och spelade gitarr/ukelele i två minuter, annars satt vi framför datorn och spelade QWOP och kollade på spel recensioner av arga/rädda män.

Tisdag: Åkte till vackra stockholm med mamma och var på universitetet. Träffade min internetvän när mamma hade lektion, vi åt så jäddrans mycket kebab!! Efter det fick jag vara med mamma och hennes antropologiklass, lärde mig massor och jag fick träffa några fantastiska människor/lärare! Kommer helt klart gå på Stockholmsuniversitetet om jag inte kommer in på Uppsala!

Onsdag: Var på stan och väntade på Linn ett tag men då hann jag prata lite med en vän som jobbar på Åhléns och snacka lite skit + få ett gamla väns nummer som jag träffade för första gången i ungefär ett år! När jag träffade Linn och hennes familj gick vi hem till henne och kollade på Sagan Om Ringen och Omeglade en massa. SexgudN.
Torsdag: Jag träffade min fina saknade Paula och efterlängtade, minst lika fin, Nathalie! Vi pratade om våra sommarplaner och de åt lasagne. Vi träffade även Nathalies mor+syster som var verkligen gulligull och på skoj frågade jag om de ville fika med oss, Nathalie och Paula blev inte så förtjust i idén. Efter det hade jag teater i mer än två timmar!
Fredag: Lilla Alvar, min bror, fyllde fem hela år! Vi firade på IKEA och Valboköpcentrum, vi har helt olika åsikter om vad roligt är... Annars var det väl en lugn dag. Den enda dagen som jag var inte ett dugg produktiv sen jag kom hem.

Lördag: Och NU vart jag jävligt produktiv. Först väkte jag Stina på telefon och skyndade mig till Joel där vi tre spelade i en halvtimme och sen var jag tvungen att dra till Villastan och träffa Anna, vi tog bussen till Erikshjälpen och fyndade som bara den! Efter två timmar av shopping slog vi oss ner och fikade med hennes lilla mormor och mamma! Jag fick faktiskt fika gratis för att Anna hade en sånhär gratis fika lapp för två (LOVE HER!). Efter det fick jag skjuts till stan och även planerade att käka på Churchstreet med hennes familj någon dag. På stan träffade jag en tjej som gick på Jazzlinjen och funderade på att spela in en låt osvosv, får skriva om det sen! Stina och Joel väntade på mig i tre timmar innan jag kom tillbaka och kollade på slutet av en film som de kikade på när jag gick. Vi åt fika, spelade men till slut hamnade vi framför datorn och kollade på youtube videos.
Söndag: Från kl 10 till 18 vart det non-stop teater för att det är föreställningar på måndag-onsdag. Inte så mycket att skriva, är väl rätt stolt över mig själv!


Click the hearts. Get some fucking taste.


I could be risking it all


おはなみ お花見

Bonjour! Jag skriver ett tillfälligt hejdå här, skriver om min vecka på söndag! WOOHOO!



Tonight, we are young













Här får ni lite fina bilder på konserten!
(Och hemska, hemska bilder på mig.)


WE are YOUR friends

Dagen började med langosfest på hemkunskapen och jag åt 2 gigantiska langos, fuck yeah friterad! Jag och min vän Liselotte pyntade lite i matsalen och sen körde klassen + några till lunchkonsert. Alla var fantastiska (except me and my fuck ups), SO, engelska & bild var faktiskt helt ok och efter skolan var jag med mina underbara fränds4lyf.

Hahah oh god, vem bryr sig om vad jag gjorde idag? Här får ni en katt.

RSS 2.0