And I turned 'round and there you go

 




WOBWOBWOBWOBWOBWOB

image



Snart är det gymnasieval




och jag vet inte vad jag ska göra. goodbye "mina drömmar".

Ja men nu ska jag skriva lite om gymnasiet. 
Vasaskolan är ett självklarighet (medelbetygen är ungefär 15,1. Polhem har 12,9 och Borgis har 12,8) men frågan är om jag ska ta Humanistiska Kultur eller Humaniora.

Om vi säger att Humanistiska ligger på samma nivå som Samhällsvetenskap (eller aa, Sam är förstås lite svårare pga alla läxor har jag hört), då blir allting mycket lättare för mig och då får jag lite mer fritid. Det är också rätt mycket filosofi/historia vilket är de ämnena jag är mycket intresserad av. Humanistiska har också rätt mycket psykologi vilket är ett bredare ämne som, om man fördjupar sig i den, kan hjälpa väldigt mycket både proffesionelt och personligt. Andra länders kultur kan också hjälpa när man ska jobba utomlands, man måste lära sig om andras sätt att leva och landets historia osv.

Å andra sidan så är humaniora en spetsutbildning (vilket är både positiv och negativ) som riktar sig mot fyra väldigt fascinerande ämnen: Religion, historia, egyptologi och arkeologi. Sista året får man åka till uppsala och studera på universitetet där- låter roligt? Minuset är att jag måste läsa tre år på två år, vilket betyder mer matte/engelska/svenska, fast många har sagt att svårighetsgraden är bara LITE högre än SamInternationell. Ett plus är att i årskurs 3 erbjuds elever på spetsutbildningen att göra CAE-provet(Certificate in Advanced English), en internationell certifiering i avancerad engelska utfärdad av Cambridge University. Med den kan man få MÅNGAMÅNGAMÅNGA jobb utomlands, ohyeah.

Jag tycker om humaniora mer men jag har tyvärr lagomt kassa betyg som förstör mina chanser att ge ett bra intryck. Jag vill få cirka 90 betygspoäng mer än julbetygen. Just nu har jag redan höjt mig i 6-7 olika ämnen, good girl. 

(Humanioras hemsida) (Humanistiskas hemsida)

Händer för ofta

Sporadically Alone

Well, yeah


Från Paulas laptop


Augusti 2011  - allt var gladare men då hade solen  gått bort och snön hade inte kommit än.
Fotografen till höger ---> www.paulaco.blogg.se

Dagens WANT


ASDFWET%¤ETEGF& HARRY POTTER WORLD I ORLANDO, FLORIDA

Black bird fly

I hadn’t realized how much I’d been needing to meet someone I might be able to say everything to.

Just sayin'

Alltså 50% av Gävles befolkning under 18 är bara kopior av andra. Ingen har en personlighet som är "annorlunda" och nej, kaxig och festare räknas inte som bra adjektiv. Hoppas att dem skaffar lite respekt för sig själv, ja. Tänkte skriva en hel roman om hur irriterad jag blir på dem men dem fortjänar inte det, not a single fuck was given.

Det är ingen fest om man kommer ihåg.

Och tyvärr så gör jag det. Heh, jk.

Igår var det i alla fall birrrthday parrrrty, innan var jag med Adam på stan och köpte kalorier. Vi träffade Hanna på bussen och träffade Linn vid ICA. När vi kom hem  blev det tre kilo mat per person, kareoke och sen film som ingen kollade på för att alla ville använda ipaden. Tyvärr tog jag inte kort så nu ska ta bilder från Hanna. Copyright infringement??



Dubstep + Indie = HGUIFQWRT



FFFFUUUUUU-

Just nu hatar jag alla personer i mitt liv. Ingen man kan lita på, ingen som man kan prata med helt, ingen som bor i Gävle. Inte ens någon man kan vara sig själv med. Jag har aldrig känt mig såhär ensam i januari, min favorit månad. Jag finns alltid för mina vänner och även dom som jag inte känner, jag gör vad som helst för att få dom att bli glad. Men ingen tänker på mig, dom tror att jag klarar mig bara för att jag är så positiv och glad. Vad händer när jag inte är där när dom behöver mig? Vad ska dom göra när dom behöver någon att lyssna?

image


Ouf.




Joseph-Gordon  Levitt

Michael Cera

Legolas (Orlando Bloom)

Anthony Hill
Nathan (Robert Sheehan)


Ett seriös inlägg?? Åh nej!

Hej, jag måste bara säga tack till fina Hanna för länken!
Okelidokeli nu måste jag skriva en sak. Var beredd.

Jag känner mig så hypokritisk när jag skriver det här men jag vill faktiskt ha en blogg med allvarliga inlägg och åsikter. Det är hur kul som helst att ladda upp roliga bilder osv men jag vill också få min röst att höras. Jag är väldigt introvert vilket betyder att jag vill helst inte stå i rampljuset och synas. Det är rena mardrömmen för mig. Fast när jag är online, då får jag självförtroende och vågar skriva vad jag tycker (förutom på facebook, jag får beslutsångest varje gång jag ska skriva en status). Nu kan jag utnyttja bloggen och nu kan jag skriva vad jag vill utan att bry mig om vad andra ska tycka.


Om du läste hela, TACK!

Blogg.se, Y U no work?!?

"Y U NO" Guy
Har fixat header osv men NEEEEJ, blogg.se pms:ar just nu.

Ojojoj

Vad jag tyckte om balen.

Nothing personal, Glee...

... men nu måste jag erkänna att dom förstör bra låtar och visar självständiga låtar till en musikalisk okunnig publik som behöver mer erfarenhet inom den sortens musik . En låt som jag tyckte väldigt mycket om blev "coverad" på Glee häromdan, nästan alla kommentarer på youtube bestod av unga tonårs tjejer som frågar varför den här versionen suger.

Här är låten:


Här är Glee-versionen som har 2 miljon visningar mer än originalen:


Socially awkward penguin


www.stayugly.tumblr.com


Till mr. right


Några FAQs

FAQ = Frequently asked questions
-
Varför har du inga seriösa inlägg som alla andra framgångsrika bloggare?
Personliga grejer, för mig, är något man inte ska visa hela världen (eller snarare gävle). Alltså, jag vill inte visa en massa folk jag inte känner hur jag är/vad jag tycker innerst inne. Det får man ta reda på när man pratar med mig IRL. 

Du är så tyst i verkligheten, varför leker du rolig och kaxig på bloggen?
För att jag är kaxig. Straight up gangster motherfucker. EAST SIDE, BITCHES.

Hur skapar du bilderna som rör sig?
Jag går på Hogwarts och kan ladda upp magiska bilder på nätet. 

Tror du att du är nåt, tror du att du får läsare? Du är inte ens populär.
Och jag tycker att opopulära människor är oftast intressantare pga att ingen känner dem, vilket betyder att man blir så förvånad varje gång man pratar med personen. Det finns inga rykten man kan gå ifrån eller skit att snacka om. (förutom faktumet att man  är opopulär, menmen!) Så ni som har hittat denna blogg, här får du lite underhållning avec moi.
Om du inte skriver om ditt liv, varför har du en blogg?
Jag skriver om mitt liv, men mitt liv handlar inte om att fota eller ta hand om hästar. Mitt liv handlar om att kunna leva  med att vara ful + äcklig och även ha kul och vara positiv.
Är du lebb?
Cock-cruncher all the way, bro. (alltså, nej. Jag är straight)
Lol asiat, gå tbx till kina och ät ris med pinnar
Lol troll, gå tbx till 4chan och trolla med newfags.
Alla frågor var frågad av samma personForever Alone

GOSH JUST COOL DOWN



Fixade hennes hår b4 the big finalé, BALEN PÅ ESTRADEN.

Godnatt



Sju inlägg efter två timmar. STOLT.

Dagens WANT


Hej jag fyllde år.


Party @ kebabhaus??

(dubbelhaka ftw)

 


Bevis på att jag är poppis




Låten till alla fml statusar på facebook


Sweet disposition

Nej, jag tänker inte börja med "Hej, kära bloggläsare", det känns så mainstream. Nu skriver jag några faktum om mig som definitivt ingen vet. För att jag har inga vänner. (Kopierar direkt från tumblr, orkar inte översätta)

1. I’ve always loved big cities. Beautiful skylines, lights that are on 24/7, the fact that anything can happen and just this feeling of never being alone. What a paradise.

2. I once spent a whole summer locked in my room using the internet. No outside contact at all and indoors the WHOLE time. Whenever I hear someone calling themself “forever alone” I get this urge to smack a bitch.

3. People who call themselves gamers when they just play angry birds on their iphone make me angry.

4. Despite two of the facts above, I’m extremely positive most of the time. I can get angry at someone but not hate the person. Actually I just learn to love people the more they hate, just because they probably are douchebags for a reason.

5. I’ve been to USA, Spain, Sweden, the Philippines, Finland, Norway, England, Denmark and Estonia. I love other cultures.

6.  I come late to almost everything. It’s not like I do it on purpose, I just hate rushing myself.

7. I look forward to the future. In a year I’ll start “gymnasiet” and go to a “högskoleförberedande” school where artistic and smart people go to while the cool kids shall go to a practical gymnasiet where they can’t continue on to College.

8. I am the real life version of Socially Awkward Penguin.

9. I haven’t had a real best friend since daycare.

10. Jag kan tala about four languages na talagang kaya ko, quand j’essaye. (I can speak four languages that I can, when I try.)

 

http://oi41.tinypic.com/qspn42.jpg


RSS 2.0