Han kommer aldrig att läsa denna

Din beröring var magisk. Jag ville slita ut mitt hjärta bara för att den dunkade så högt. Jag tror inte att jag har känt något finare känsla i hela mitt liv. Det var som om jag längtade efter dig så länge att gud tyckte synd om mig och min agoni tog slut. Jag var i din famn och jag kände din kärlek fylla rummet. Jag hade drömt om dig nästan varje dag sedan sommaren. Jag var besatt utan att bry mig om hur patetisk jag var. Jag lät mig själv låtsas som om dina ord inte gjorde ont. Som om vår eviga vänskap inte skärde mig djupt. Problemet var att du var full och du kallade allt jag förgyllade för ett mistag. Du sa att du var ett monster när du var full men hur kan monstret vara mer kärleksfull än dig? Du är monstret. Du är ett egoistisk svin... som jag vill ha kvar som min vän.
Jag antar att det var själviskt av mig att tro att jag kunde tvinga dig att bli kär i mig. Du vill inte veta hur mycket jag försökte men jag vill inte nedgradera mig mer. Jag är splittrad mellan att vilja slå dig och att krama dig, men i slutändan vet jag hur det känns att krossa någons hjärta. 
 
När jag gick i nian så skulle jag konfirmera mig under sommaren därpå, och såklart innan dess skulle man ha konfirmandmöten. Då träffade jag en kille, vi kallar honom Gustav (han heter inte Gustav). Han gick i åttan och jag visste att han var otroligt blyg när det gällde tjejer. Jag ville vara hans vän så jag gick hem till honom, han tvekade inte och lät mig att komma in. Efter tre månader av att vara hemma hos honom och vara hans vän så blev jag kär i en kille som vi kan kalla Anders. Jag visste inte vad Gustav ville tills han gav mig en puss på kinden och frågade om jag ville vara hans tjej. Jag hade noll känslor för honom. 
Jag sa kanske för att inte såra honom. Senare gjorde jag något som jag vet inte om jag kan förlåta mig själv för. Jag utnyttjade hans känslor för min egen nytta. När han sa att han älskade mig var det dags att sluta. 
 
Jag sa att jag ville prata med honom. Vi gick och fikade på java, han hade nog ingen aning om vad som skulle hända. Jag köpte kladdkaka och han tog en sked för sig själv. Han trodde att jag skulle dela men innan han hann röra min kaka flyttade jag på den och slängde bort hans sked. Han såg krossad ut. Så kall som jag kunde, jag sa att jag inte ville träffa honom något mer. Jag berättade om Anders. Han grät. Jag gick iväg. 
 
Egentligen var det här inte så annorlunda som vår sista träff. Du fick mig att gråta och du sårade mig direkt efter. Ett tecken på att någon älskar dig djupt är att du kan såra personen hur mycket som helst men personen kommer alltid tillbaka för mer. Ingen förstår att du har skadat mig djupt. Skadorna är på insidan så andra kommer aldrig att kunna förstå vad jag går igenom, inte ens du. Jag drömde fan i mig om dig varannan dag, du var en del av mig. Hur kan du slänga bort mig bara sådär? Du har dock rätt. Du är som att prata med en skärm. Att prata med dig i verkligheten, oavsett hur mycket jag försökte, var aldrig kul. På mobilen däremot var du som en pojkvän. Alla våra samtal har kostat mig mer än 3000 kr- alla våra sms har kostat mig 1000 kr. Att bara höra din röst kunde göra min vecka. Att ens se en glimt av dig i verkligheten gjorde hela min dag, oavsett vad som hände. Dina kramar kunde rädda mig i min lägsta punkt. Halva ettan var du allt jag pratade om.
 
Sanningen är att jag var kär i dig mycket längre tillbaka än jag kan erkänna. Kanske hade en liten crush i sjuan och sedan gick det bara downhill sedan dess. I åttan hade jag knappt några vänner och du fanns där som min räddare i nöden. I nian började mina känslor utvecklas. Vi gjorde så mycket tillsammans med Stina, men Stina skulle alltid finnas i bilden. Sommaren var dock vackert. Allt vi gjorde, oavsett om du gjorde mig besviken eller inte, var bara ren perfektion. Du har ingen aning hur länge du har varit en del av mitt liv. Jag tror att jag har sagt allt det här förr, på min första fylla. Kommer du ihåg den? När du skällde ut mig på mcdonalds?
 
Jag antar att om några år (kanske månader) kommer jag se hur dum jag var. Hur mycket jag överdrev om allting. Allt vi gjorde kanske var bara en massa trams som jag romantiserade i mitt huvud. Vi kanske var inte mer än vanliga fd klasskompisar. Men om många år kommer jag aldrig glömma hur jag kände. Hur tungt mitt hjärta kändes när jag luktade på ditt hår. Hur dina läppar äntligen rörde mina. Hur jag bara låg där och kände kärleken sprida överallt i min kropp. Sådär kommer jag inte känna för någon kille inom en snar framtid. Du vet inte hur länge jag längtade efter dig. Nu är du borta och jag borde glömma bort dig men jag kan inte. Du är fortfarande kvar i mig.

Fin/Ful?

 
 
 
'
 
 
 
 
 
 
 
 

Bon bon bonjour

Ville bara säga att jag har för det mesta bara fula bilder på mig själv. Min blogg är ingen fotoblogg.
 
 
 

"You love me like a friend"

 

2012 i några meningar

2012
Året där jag fick allt jag ville och lite till
 
Januari
Fyllde år. Firade med Paula och Sandrew. Var bästisfestis med Hanna. Var kär.
 
Februari
Träffade (och älskade) min nuvarande bästavän Mari. Var fortfarande kär. Tappade bort min ipod touch.
 
Mars
Fikade runt med alla. Skaffade ett litet fling. Blev stalkad. Tränade som en galning. Fick inte vara kär.
 
April
Hade klasskonsert. Var mycket med Joel och Stina. Hade teater och åkte till Sundsvall.
 
Maj
Firade Valborg. Blev bffl med Emelie. Klippte/Färgade håret. Hade alkofri kul och vänner.

 
Juni
Åkte till Stockholm med klassen. Vårkonsert. Hade ett fling som varade i en vecka.
Gick ut nian med höga betyg. Klassfest hos Anna och gick i klackskor från stan till Sätra. Undersvik (<3). Konfirmation. Fick en iphone.
 
Juli
Var med sommriga människor. Åkte till Ockelbo med Mari. Kom in på Humanistiska. Gustavsfors. Fyllo.
 
Augusti
Åkte till Liseberg. Hemkomst. 1500 kr räkning på mobilen. Tältade hos Joel. Första fest. Confession. Var med gamla klassen. Började skolan på Vasa. Var med nya klassen. Intervjuade tyskar.
 
 
September
Mys med nya klassen. Älskade Vasa. Var med i föreningarna och framförallt Runa. Hade klassfest hos mig. Paolo Coehlo. Vann en tävling och sjöng framför 800 pers+the moniker. Temafest och bråk.
 
 
Oktober
Firade Mari med pannkakor och öl. Blev vän med J igen. Åkte till New York. Hurricane Sandy kom. Mina vackra vänner grät. Firade Halloween i NY.
 
November
Var på Paula och Nathalies halloweenfest. Köpte Lana Del Rey biljetter. Sov över hos mina dalarnababes. Var på balen med Sigge. Fikade med Mariakyrkan.
 
December
Frank Ocean. Var med Nina efter två år. Gävlebockens invigning. Audition. Ramlade av en scen med kören. Konserter, konserter, konserter. Julavslutning. Talangjakt. Gustavsfors julmys. Lov räddad av J och R. Nyårsafton.
 
 

RSS 2.0