attraktiva killnamn

  • josh
  • harry
  • john
  • michael
  • max
  • charlie
  • alex
  • chris
  • seth
  • james
  • david
  • tyler
  • kyle
  • josh
  • chris
  • eric
  • drew

swag

seds
 
har funnit min nya stil, vad ska du göra om det HUH???


ok, jag hade tråkigt. vad finns det att göra när man är über sjuk? åh, perfekt tillfälle att ha en bästavän som bor nära en och kan trösta en med lite laktosfri glass (det är nu ni ska komma hem till mig och ta med glass)
just nu sitter jag och kollar på freaks and geeks. underbar serie. hörs mina hjärtor. puss.

purikura

 
 
 
 

ja

 
detention:

forebidden:

so many people need to see this omg

:c
 
phauux:

so perfect omg
 
 
 
 
 
malformalady:

The prominently veined ear of an albino rabbit
Photo by TheSpacehead on Deviantart
 
the-friendliest-anon:

mcbridewashere:

devisamarama:

hussiejuststahp:

vbhsfdjavgd:

Why is this so cool?

..Are those little staples? WHY WOULD YOU STAPLE BREAD TO THE WALL.



If I hit my post limit for this….

If I hit my toast limit for this….
 
g-uccinigga:

My blog’s for all you sad and lonely teens (following back similar)
♡

Make another telephone call

 
When can we get together again?
Nevermind, I've lost you

How can I tell if I love you anymore
Nevermind, I know I do

en sommar sedan

 
My face before and after.

helt underbart

 
Helt jävla underbart. Emma, du gjorde inte bara min dag- du gjorde så att jag kan se mig själv på ett bättre syn. Tack underbara du 

är vasas regina george

 
 
 
vem kan säga nej till denna ansikte liksom
 

that adhd crazy

jag är inte indie-fabulös. jag är inte en kawaii grunge prinsessa. jag har inte råd med american apparel crop tops eller creepers. jag har inte shortsasset. jag har inte bubblegumsöt personlighet. jag har inte 100% foolproof comebacks hela tiden. jag har inte den pretentiösa musiksmaken av pitchfork. jag har inte ombre-perfekt hår. vad har jag?? 
 
.
 
.
.
 
.
 
.
.
 
.
 
kommentera gärna vad jag har i kommentarsfältet nedan ;););;);;);))));););

Mamma

Mamma stop reading my blog.

inkonsekvent

Jag har varit rätt inkonsekvent i mina blogginlägg på sistonde. Och mitt beteende. 
Vet inte riktigt hur jag ska förklara det men jag är inte mig själv just nu.
Mest för att jag försöker för tillfället att förstå vem "jag" är, och om det betyder att jag måste sluta vara med vissa människor eller sluta visa ett facad så är det väl det man måste göra. 
Jag är falsk, det är de flesta. Nu ska jag bara skriva och säga det jag ärligt tycker och se vilka som stannar kvar.
 
I alla fall, hej kära bloggläsare. Jag mår bra men är lite nervös. Ska börja med adhd-medicinen snart och jag vet inte hur jag ska reagera. Adhd är liksom en del av mig. Den som gör allt roligare och lättare. Snart blir allt inte lika flummigt, det blir monoton och seriöst. 
Jag har även varit på jobbintervju med ung omsorg och JESUS CHRIST det gick inte bra. Under den lilla kvarten skulle jag berätta lite om mig själv och 50% av det jag sa bestod av "eh jag vet inte hur jag ska säga det". Such a dweeb. 
Bråvalla är fortfarande i mina tankar och jag ber till Allah att jag får pengarna innan biljetter tar slut. Fattar ni hur legendarisk och symbolisk (för sommar) detta kommer bli??? I framtiden när jag tänker tillbaka kommer jag tänka på den varma sommarnatten mitt ute i norrköpings "ingenstans" och bara såg alla vackra sommriga artister (framför allt frankie <3) med de vännerna som jag hade mest roligt med och låg nära hjärtat. 
Nu ska jag tänka på att en tredjedel av gymnasiet har snart gått och jag längtar inte inför sommaren för fy i helvete vad jag kommer sakna min klass. Hundra procent. Måste träffa dem på sommaren.

Vill avsluta med att jag nu är 63 kilo. Yäy. Har inte varit det sen sjuan.
 

.

SLUTA BETE DIG SOM OM JAG INTE EXISTERAR
DU FÅR MIG ATT IFRÅGASÄTTA MITT ÄNDAMÅL I LIVET
OCH DET SKRÄMMER MIG FÖR
JAG TRODDE ATT JAG VAR HÄR PÅ JORDEN
FÖR ATT ÄLSKA DIG BÄTTRE ÄN NÅGON ANNAN KUNDE
MEN JAG VAR FEL OCH DET SKRÄMMER MIG
JAG VET ATT DU KOMMER IHÅG VARJE FRÅGA
MIN KROPP HAR NÅGONSIN FRÅGAT DIG
JAG VET ATT DU KAN SVARA FRÅGORNA
I DIN SÖMN, UT OCH IN
OM DU BARA VISSTE ATT DU ÄR FAST
I MITT HUVUD LIKA MYCKET SOM DU ÄR
FAST I DITT HUVUD
JAG VET INTE HUR JAG SKA UT HELLER
SLUTA LÅTSAS ATT MIN BERÖRING
INTE SKAKADE DIG
OCH LÅTSAS INTE ATT DET INTE GJORDE ONT
NÄR JAG SLUTADE RÖRA VID DIG
DU KANSKE INTE ÄLSKAR MIG
MEN TRO INTE ATT DU SKA GLÖMMA MIG

The Weekend Renewal Program

Upon Arising: Two glasses of filtered water, one glass with half a lemon squeezed into it.

Breakfast: One piece of fresh fruit (at room temperature), such as an apple, pear, banana, a citrus fruit or some grapes. Chew well, mixing each bite with saliva.

15 to 30 Minutes Later: One bowl of cooked whole grains—millet, brown rice, amaranth or quinoa are the best choices. (For our purposes, we want to avoid gluten completely during the detox, so I don’t recommend oatmeal.) Feel free to add a little organic butter for flavor.

Lunch (Noon to 1 p.m.): One to two medium bowls of steamed vegetables. You can put a little butter or extra virgin olive oil on the veggies.

Dinner (5 to 6 p.m.): Same as lunch. For any who are fatigued or just need some protein, add 3 to 4 oz of fish, poultry or grass-fed meat to this meal or, even better, at 3 to 4 p.m.

Broths: Unlimited during the day. I recommend boiling up a ton of vegetables of any kind, and using the water. Drink all day long.

• Make sure to stop eating around 6 p.m. or so—it’s important to have a rest from food overnight.

• Remember, you’re essentially giving your digestive system a time-out, allowing your body to catch up with the workload of getting rid of the trash. After all, it wouldn’t make much sense to sweep your house clean while dropping cigarette ashes on the floor, would it?


13åriga ada kommer fram

Förlåt mig igen, ok? Jag klarar inte av att du aldrig svarar mig. Jag är så besatt av din bekräftelse att jag kan vänta veckor på dig utan att inte tänka på något annat utan dig. Bara att du svarar med något, vad som helst, får mig att le och glömma bort varför jag borde sluta vänta på ditt svar. Grejen är att jag har fortfarande hopp. Vi har fortfarande mycket tid framför oss och det ger mig mycket, mycket hopp. Hopp att jag kanske får vara din tjej. Fast ingen vill ha ett läskigt missfoster som mig, varför vara killen till en? Du vet ju alla pinsamma saker jag har sagt till dig som kanske räknas som "too much information", men det är bara för att jag vet inte vad jag ska göra när du är där. Jag blir nervös, jag vet inte hur jag ska förklara det. Jag vill prata så mycket jag kan så du måste stanna med mig för att lyssna. Fast snart kommer du inte att stanna med mig. Man kan tro att allt det här är ensidig men varje gång jag ser dig ser jag att du ändå har glimten i ögat, som om du gillar mig. Det är det som skrämmer mig, att dina ögon får mig att hoppas. Vi har ändå sommaren på oss, eller hur? Men jisses du får mig att låta som en trettonåring.
 
(jag skrev denna igår, lät bara så himla naiv och oerfaren)

RSS 2.0